Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa113g19kcal0.4g2.8g0.7g0.8g
Sipuli, paistettu 23g23kcal0.3g1.1g1.8g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g72g15kcal0.4g2.7g0.2g1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 56g168kcal10.1g0.7g14.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima14g53kcal3.9g0g4.1g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 56g78kcal10.5g0g3.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g796kcal51.6g15.4g58.6g4.4g
Valittu annoskoko340g398kcal25.8g7.7g29.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna170g199kcal12.9g3.9g14.7g1.1g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293945