Kanasoppaa

1. Voita pannuun kuumenee
2. Kanat+ sipulit paistumaan
3. Paiston jälkeen sotku kattilaan
4. Vettä niskaan+ hern-m-paprikat sekä peruna-sipulisek.

Sekä riisi.

5. Keittele kypsäksi ja viskaa maustetta sekaan : minä maustoin savupaprikajauheella, aromisuolalla,
tabascolla, mustapippurirouheella.

6. Ota lautanen ja lusikka, soppaa eteen ja eiku syömään!! ;)

Huom!! En mitannut valkosipulia enkä riisiä, maun mukaan molempia siis! !arviolta tähän määrät siis laitettu.

.kuin myös veden osalta ja lihaliemikuutioista meni neljä kappaletta :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 453 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne-maissi-paprika, kesäpöytä30g23kcal1.2g3.7g0.2g0.9g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g53g50kcal10.5g0g0.4g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g23g15kcal0.4g3.4g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g3g8.4kcal0.6g0.1g0.6g0g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl1.5g9kcal0.1g0.7g0.7g0g
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g1.1g6.1kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow3g11kcal0.2g2.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana680g245kcal26.2g20.8g5.2g2g
Valittu annoskoko340g122kcal13.1g10.4g2.6g1g
Annoskoko puolitettuna170g61kcal6.6g5.2g1.3g0.5g
Arvot/100g100g36kcal3.9g3.1g0.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408351