Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g2759g4331kcal601.4g0g195.9g0g
Ruskea suuruste, Maizena100g381kcal1g92.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprikajauhe 40g129kcal5.9g7.4g5.2g15g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 22g47kcal6.6g1.4g1.5g0.2g
Chili paprika punainen40g16kcal0.8g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g10023kcal1241.8g247.6g407.8g44g
Valittu annoskoko3392g5012kcal620.9g123.8g203.9g22g
Annoskoko puolitettuna1696g2506kcal310.5g61.9g102g11g
Arvot/100g100g148kcal18.3g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449