Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1600g896kcal136g80g3.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu384g484kcal42.2g1.2g34.6g0g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6g0g0.1g
Pellavasiemenrouhe, Risetti144g703kcal35.3g48g41.5g40.9g
Soijajauho rasvainen 128g597kcal44.2g30.1g30.1g15.2g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 1120g4240kcal312.3g0g336g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g13895kcal1141.6g330.6g890.8g112.4g
Valittu annoskoko3392g6948kcal570.8g165.3g445.4g56.2g
Annoskoko puolitettuna1696g3474kcal285.4g82.7g222.7g28.1g
Arvot/100g100g205kcal16.8g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595