Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1603g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g26g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 144g1276kcal0g0g144.3g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g160g561kcal20.8g112.2g2.2g8.5g
Tattarijauho, Vijatuote128g449kcal16.7g89.8g1.8g6.8g
Kaurahiutale 257g960kcal37.2g146.2g18.7g25.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g834g2834kcal16.7g650.2g14.2g58.4g
Porkkana 224g73kcal1.4g12.5g0.4g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6784g12306kcal185.6g2021.8g363.2g210g
Valittu annoskoko3392g6153kcal92.8g1010.9g181.6g105g
Annoskoko puolitettuna1696g3077kcal46.4g505.5g90.8g52.5g
Arvot/100g100g181kcal2.7g29.8g5.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041