Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1352g244kcal7.6g33.8g5.4g9.5g
Jauheliha, sika-nauta 1202g2662kcal210.4g0g204.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g150g511kcal30.1g0g43.6g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g60g215kcal12g1.8g17.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl150g541kcal3g4.1g57.1g0g
Juusto, keskiarvo 451g1577kcal112.8g1.1g124.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6792g11940kcal752.4g82.2g953.6g19g
Valittu annoskoko3396g5970kcal376.2g41.1g476.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna1698g2985kcal188.1g20.6g238.4g4.8g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.2g14g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238