Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g15g19kcal2.3g1.1g0.5g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g7.5g5kcal1.1g0g0.1g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g8.3g13kcal0.2g0.3g1.3g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.6g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g82kcal7.2g3g4.6g0g
Valittu annoskoko34g41kcal3.6g1.5g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1.8g0.8g1.2g0g
Arvot/100g100g120kcal10.6g4.4g6.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179