Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika keltainen 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 5.4g1kcal0g0.1g0g0g
Herkkusieni 2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.3g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Kanaliemi laimennettu 5.9g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g53kcal5g1g2.6g0.4g
Valittu annoskoko34g27kcal2.5g0.5g1.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1.3g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g79kcal7.4g1.5g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837