Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Irenka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g8g11kcal1.5g0g0.6g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g8g14kcal1.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2.6g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vesi8g0kcal0g0g0g0g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g1.2g2.4kcal0g0.5g0g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g75kcal7g2g4.2g0g
Valittu annoskoko34g37kcal3.5g1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal1.8g0.5g1.1g0g
Arvot/100g100g110kcal10.3g2.9g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223235