Hiiren makaroonilaatikko

Valmistetaan kuten normaali makaroonilaatikko.

Ruokalusikallinen oliiviöljyä levitetään vuoan pohjalle.

Soijarouheen voi turvottaa ennen lisäämistä vuokaan pienessä määrässä vettä.

Raejuusto tulee makaroonilaatikon päälle juustoraasteen sijasta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma proteiini pasta, Torino4.5g15kcal1g2.4g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, keitetty, suolaton 5.6g8.3kcal0.8g1g0g0.2g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g7g7.7kcal0.2g0.2g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 4.9g5kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Raejuusto, Milbona, Lidl5.6g5.1kcal0.9g0.1g0.1g0g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g100kcal7g9.4g3.6g1.2g
Valittu annoskoko34g50kcal3.5g4.7g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.8g2.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g148kcal10.3g13.9g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355347