Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 7g25kcal0.6g5.5g0g0.1g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen7g9kcal1.2g0.1g0.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.7g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g74kcal3.6g11.8g1.4g0.4g
Valittu annoskoko34g37kcal1.8g5.9g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal0.9g3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245081