Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.6.8g24kcal0.9g4.6g0.2g0.3g
Kevytmaito (Valio)21g10kcal0.7g1g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g97kcal4.6g11.2g3.8g0.6g
Valittu annoskoko34g49kcal2.3g5.6g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g24kcal1.2g2.8g1g0.2g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.4g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118000