Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g16g2.3kcal0g0.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.5g1kcal0g0.1g0g0g
Pasta 3-viljan (Torino)1.4g4.9kcal0.2g0.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g45kcal2.8g3.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko34g23kcal1.4g1.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.7g1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.6g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156