Kevyt Perunasalaatti

Keitä, jäähdytä ja kuori perunat.

Sekoita keskenään jugurtti, sinappi, etikka, ruohosipuli ja persillija.

Mausta pippurilla.

Piloko sekaan sipuli, omena, suolakurkku ja peruna.

Anna vetäytyä jääkaapissa muutama tunti.

Maistuu vielä paremmalta seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persilja0.4g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Viinietikka, 1rkl=15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Turun sinappi, sininen0.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl4.4g1.8kcal0.2g0.2g0g0g
Suolakurkku viipaleina ( Felix Maku )2.1g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu2.5g1kcal0g0.2g0g0g
Peruna (vanha, kuorittu)21g17kcal0.4g3.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g46kcal1.2g9.2g0g0.4g
Valittu annoskoko34g23kcal0.6g4.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g12kcal0.3g2.3g0g0.1g
Arvot/100g100g68kcal1.8g13.5g0g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=26665