Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g16g26kcal3.1g0g1.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g12g2.8kcal0.2g0.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 80% keskiarvo0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.9g6.5kcal0.1g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g82kcal6.8g1.4g5.8g0.4g
Valittu annoskoko34g41kcal3.4g0.7g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g21kcal1.7g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g121kcal10g2.1g8.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461