Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen15g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti4.9g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g16kcal1.9g0g1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.9g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio0.6g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g88kcal6g2g6.4g0.6g
Valittu annoskoko34g44kcal3g1g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal1.5g0.5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g130kcal8.8g2.9g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317