Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.9g13kcal1g0g0.9g0g
Riisi, keitetty, suolaa 5.9g8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.9g10kcal0.7g0g0.9g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g84kcal4g6.4g4.4g1g
Valittu annoskoko34g42kcal2g3.2g2.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g21kcal1g1.6g1.1g0.3g
Arvot/100g100g123kcal5.9g9.4g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059