Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g15g30kcal3g0g1.9g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl1.4g4.1kcal0g0g0.4g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix2g1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Coctailkurkku, Pirkka0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g97kcal6.2g1.6g6.8g0g
Valittu annoskoko34g49kcal3.1g0.8g3.4g0g
Annoskoko puolitettuna17g24kcal1.6g0.4g1.7g0g
Arvot/100g100g143kcal9.1g2.3g10g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832