Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri4.8g20kcal0g4.8g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g14g54kcal1g7.2g2.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g155kcal2.2g25.2g4.6g1g
Valittu annoskoko34g77kcal1.1g12.6g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g39kcal0.6g6.3g1.2g0.3g
Arvot/100g100g226kcal3.2g36.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296847