Silakkalaatikko juustoinen

1. paloittele, suolaa silakkafileet
2. kuori, viipaloi perunat
3. voitele iso uunivuoka, levitä kerroksittain perunat ja silakat: perunaa alle ja päälle
4. Koskenlaskijaa paloina väleihin, 6 kokonaista mustapippuria
5. sekoita maito, kananmunat, 1tl suolaa, valkopippuri ja kaada seos vuokaan
6. Mustaleima raastettuna pinnalle
7. uuni 200-astetta, 1h 15min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 14g11kcal0.2g2.2g0g0.1g
Silakkafilee 8.1g12kcal1.3g0g0.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen6.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Mustaleimaemmental (Valio)0.6g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g78kcal5.6g5g3.6g0.2g
Valittu annoskoko34g39kcal2.8g2.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal1.4g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g114kcal8.2g7.4g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385728