Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2.7g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g13g20kcal2.9g0g1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)15g5.1kcal0.1g1g0.1g0.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g56kcal6.2g2.8g2.2g0.8g
Valittu annoskoko34g28kcal3.1g1.4g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal1.6g0.7g0.6g0.2g
Arvot/100g100g81kcal9g4.1g3.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011