Soijabolognesekastike, laktoositon ja vähärasvainen

2 kpl/ 200g sipulia
500g tomaattimurskaa (euroshopper)
500 g tummaa soijarouhetta (soyapetit)
1dl 4% kasvisrasvasekoite, laktoositon (Pirkka)
4 kpl/ 15g valkosipulinkynttä
1 tl sokeria
1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl soijakastiketta
(suolaa)
(raejuustoa lisukkeeksi)

keittoaika n.15 min
Pilko sipulit ja paista öljyssä,
lisää tommaattimurska ja vettä tarpeenmukaan,
purista valkosipulit mukaan,
lisää tumma
mausta soijakastikkeella, suolalla ja sokerilla

sopii myös keitettyjen perunoiden kanssa.

Lisuukkeeksi suosittelen raejuustoa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g2g6.2kcal1g0.5g0g0.3g
Kylmäpuristettu luomu rypsiöljy (Rainbow), annos 5g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)20g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0g
Laktoositon kasvisrasvasekoite 4% (Pirkka), annos 200g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g38kcal2.6g4.4g1g0.8g
Valittu annoskoko34g19kcal1.3g2.2g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal0.7g1.1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g55kcal3.8g6.4g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181109