Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 7.8g16kcal2.3g0g0.7g0g
Siankylki, raaka2g6.3kcal0.3g0g0.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.4kcal0.2g1.5g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 2.9g1.9kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika keltainen 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g72kcal5.8g4.8g2.8g1g
Valittu annoskoko34g36kcal2.9g2.4g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g18kcal1.5g1.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g105kcal8.5g7g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933