Sepän Ruusukaali-pekonipata

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni 1viipale4.6g15kcal0.5g0g1.4g0g
Ruusukaali, keitetty, suolaa 19g4.5kcal0.3g0.4g0.1g0.5g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Maito, Kevyt5.6g2.6kcal0.2g0.3g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.8g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2.2g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g68kcal3.8g1.4g5.4g1g
Valittu annoskoko34g34kcal1.9g0.7g2.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal1g0.4g1.4g0.3g
Arvot/100g100g99kcal5.6g2g7.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352412