Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore8.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Hunajameloni kuorittu 4.1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Cantaloupe meloni4.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Viinietikka balsami0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g21kcal0.2g1.8g1g0.2g
Valittu annoskoko34g11kcal0.1g0.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g5kcal0.1g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0.3g2.6g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552