J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.2g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)12g10kcal0.7g1.8g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g4.6g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g41kcal1.8g6g1g1g
Valittu annoskoko34g21kcal0.9g3g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g10kcal0.5g1.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g60kcal2.6g8.7g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637