Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g7g23kcal1.1g4.4g0.1g0.4g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto3.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)8.8g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g102kcal6.4g10.4g3.4g1.2g
Valittu annoskoko34g51kcal3.2g5.2g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.6g2.6g0.9g0.3g
Arvot/100g100g149kcal9.4g15.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957