Mallan kaalilaatikko

Keitä paloiteltu kaali kypsäksi suolalla ja kasvisliemikuutioilla maustetussa vedessä (noin 1 litra).

Keittämisen lopupuolella kaada joukkoon riisit ja tarkista nesteen määrä.

Kun riisi-kaaliseos on kypsää, ruskista sipulisilppu, valkosipulimurska ja jauheliha.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja Sambal Oelekilla.

Sekoita ainekset keskenään, mausta vielä siirapilla ja kaada uunivuokaan.

Halutessa tiputtele päälle voi nokareita.

Paista uunissa 175 asteessa reilu tunti.

Anna pinnan ruskistua kauniista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Malluska1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali20g4.2kcal0.2g0.7g0g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8.8g20kcal1.7g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 2.5g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 0.9g2.6kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g67kcal4g4.6g3.6g0.8g
Valittu annoskoko34g34kcal2g2.3g1.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g17kcal1g1.2g0.9g0.2g
Arvot/100g100g98kcal5.8g6.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188708