Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7g2kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g9g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g52kcal0.8g2.8g3.6g0.6g
Valittu annoskoko34g26kcal0.4g1.4g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal0.2g0.7g0.9g0.2g
Arvot/100g100g76kcal1.2g4.1g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600