Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Selleri, annos 50g1.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore4.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g1.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g14kcal0g1.6g0.8g0.6g
Valittu annoskoko34g7kcal0g0.8g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g4kcal0g0.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g20kcal0g2.3g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711