Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g11g11kcal1.5g0.5g0.2g0.6g
Sipuli 4.6g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g18g4.4kcal0.2g0.7g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g43kcal3.8g3.2g1.2g1.4g
Valittu annoskoko34g22kcal1.9g1.6g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal1g0.8g0.3g0.4g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g1.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740