Hernekeitto PEKONILLA

1. Paista ruskista jauheliha ja pekoni yhdessä paistinpannulla

2. Laita herneet kiehumaan tunniksi

3. Lisää jauheliha/pekoniseos kattilaan

4. Keitä vielä tunti

5. Mausta suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK american pekoni 170g pakkaus0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Herne 5.9g4kcal0.3g0.5g0g0.2g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 4.7g10kcal0.8g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g30kcal2.2g1g1.8g0.4g
Valittu annoskoko34g15kcal1.1g0.5g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.6g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g44kcal3.2g1.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=419061