Pikaiset pikkupitsat frutti di mare

360 g Pirkka valmispitsapohjia (4 kpl)
150 g Pirkka tonnikalaa öljyssä
160 g Lidlin mozzarellaa
390 g Pirkka yrtti-tomaattimurska
10 g valkosipulia (2 kynttä)
50 g sipulia (1 pieni)
227 g ananasta
100 g Rainbow-katkarapuja
1/2 tl suolaa
1/2 tl pippurisekoitusta
1/2 tl sokeria
1 rkl Vita D'or rypsiöljy
1 rkl vehnäjauhoja

Sekoita tomaattimurska, jauho, paloiteltu sipuli, murskattu valkosipuli, suola, sokeri ja pippurisekoitus.

Anna tekeytyä tunti.

Levitä tomaattimurska, tonnikala, katkarapu ja ananas pitsan päälle.

Paista 7 minuuttia 250*C-asteessa uunissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitsapohja(valmis) (Italia), annos 96g8.4g24kcal0.6g4.2g0.6g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)3.5g5.8kcal0.9g0g0.2g0g
Mozzarella Lovilio Lidl3.7g13kcal1g0.1g0.9g0g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)9g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Ananasviipaleita mehussa, euroshopper5.3g3kcal0g0.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu, rainbow2.3g2.3kcal0.5g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Puolikarkea vehnäjauho (Rainbow), annos 100g0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g107kcal6.4g12g3.4g0.8g
Valittu annoskoko34g54kcal3.2g6g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g27kcal1.6g3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g157kcal9.4g17.6g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436181