Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 3.9g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 6.2g14kcal1.1g0g1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana68g33kcal2.6g0.8g2g0.2g
Valittu annoskoko34g17kcal1.3g0.4g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g8kcal0.7g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g49kcal3.8g1.2g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401