Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 5.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 11g12kcal0.9g1.5g0g0.8g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g35kcal2g3.4g0.8g2g
Valittu annoskoko34g18kcal1g1.7g0.4g1g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.5g0.9g0.2g0.5g
Arvot/100g100g51kcal2.9g4.9g1.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910