Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g9g10kcal1.7g0.2g0.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Suolapähkinä 0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g9g13kcal0.5g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g66kcal4.8g6.4g2g0.6g
Valittu annoskoko34g33kcal2.4g3.2g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g16kcal1.2g1.6g0.5g0.2g
Arvot/100g100g95kcal7g9.3g2.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612