Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.6g0g2.5g0g
Vehnälese, Liperin mylly3.7g5.2kcal0.5g0.3g0.2g2g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä9g10kcal0.7g1.7g0g0.7g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl0.7g6.1kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g125kcal9.2g4g8g5.4g
Valittu annoskoko34g63kcal4.6g2g4g2.7g
Annoskoko puolitettuna17g31kcal2.3g1g2g1.4g
Arvot/100g100g182kcal13.4g5.8g11.7g7.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540