Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.7g0.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Anjovis 2.1g5.4kcal0.6g0.2g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Purjosipuli6.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio2.6g8.9kcal0.7g0g0.7g0g
Muna, annos 60g1.6g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g161kcal6.4g10.4g10g0.6g
Valittu annoskoko35g81kcal3.2g5.2g5g0.3g
Annoskoko puolitettuna17g40kcal1.6g2.6g2.5g0.2g
Arvot/100g100g233kcal9.3g15.1g14.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831