Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.5g6.2kcal0g1.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 4.5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g209kcal4.2g26.4g9.2g1.4g
Valittu annoskoko34g105kcal2.1g13.2g4.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna17g52kcal1.1g6.6g2.3g0.4g
Arvot/100g100g304kcal6.1g38.4g13.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070