Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 9g5.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.8g8.5kcal0.2g0.7g0.5g0.2g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g1.9g6.8kcal0.4g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g98kcal5g4.2g6.8g0.8g
Valittu annoskoko35g49kcal2.5g2.1g3.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g25kcal1.3g1.1g1.7g0.2g
Arvot/100g100g142kcal7.2g6.1g9.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675