Pizza

Rahka, juustosta puolet , kananmuna, kauralese, leivinjauhe ja jauhot sekaisin keskenään.

Levitetään taikina pellille ja voi kaulita leivinpaperien välissä tasaiseksi.

Uuniin 200 astetta 10-15 min. Sen jälkeen täytteet ja takaisin uuniin n.15min.

Kannattaa käyttää syvää peltiä tulee nestettä jonkin verran ainakin itsellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Upsukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g7.8g4.5kcal0.7g0.4g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)4.7g13kcal1.4g0g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.1g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Kauralese myllyn paras 1dl=50g1.9g6kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 1.4g4.4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]2.3g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)3.9g2.6kcal0.6g0g0g0g
Savusuikale (Pouttu), annos 230g3.6g4.7kcal0.4g0.2g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g5.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g88kcal8.4g5.4g3.4g1g
Valittu annoskoko34g44kcal4.2g2.7g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal2.1g1.4g0.9g0.3g
Arvot/100g100g127kcal12.2g7.8g4.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343020