Kasvisgratiini

Keitä kasvikset ( 10min), heitä voidellulle vuoalle, heitä päälle silputtu sipuli ja tomaatti.

Kuumenna kattilassa kerma ja sekoita siihen koskenlaskija nokareina.

Kaada kasvisten päälle.

Lisää suolaa ja mustapippuria ja lopuksi kuorruta juustoraasteella.

Uuniin 40min 200 astetta.

Anna vetäytyä hetki pöydällä ja syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kattilii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keitetty, suolaa 6.3g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Parsakaali, keitetty, suolaa 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa, keitetty, suolaton 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.3g5.3kcal0.1g0.3g0.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.1g10kcal0.8g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g57kcal3g2.4g3.4g0.8g
Valittu annoskoko34g28kcal1.5g1.2g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal0.8g0.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g83kcal4.4g3.5g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378758