Chili con carne HS

Ruskista lihakuutiot (lapa sopii)
Kuullota ronskiksi kappaleiksi pilkotut paprikan sipulit, chilipalko ja mausteet: 1 tl kutakin paprikaa, chiliä, juustokuminaa.

Yhdistä lihat ja tomaattimurska (ei tarvi olla maustettua), pavut ja olut.

Haudutaa 150-180-astiesessa uunissa 1-3 tuntia (maun mukaan).

Tarjoa smetanan ja riisin kanssa.

Resepti oli Hesarissa 24.1.2013.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1467 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 12g18kcal2.3g0g1g0g
Paprika keltainen 7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)4.7g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0g0.4kcal0g0g0g0g
Olut i-olut, <2,8 til% alkoholia 2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g5.4g4.6kcal0.3g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g57kcal5.6g3.6g2g1.2g
Valittu annoskoko34g28kcal2.8g1.8g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal1.4g0.9g0.5g0.3g
Arvot/100g100g83kcal8.2g5.2g2.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400754