Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1.6g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 3.1g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Pestokastike, yrttikastike 1.2g5.7kcal0.1g0g0.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)7g9kcal1.3g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g44kcal3.4g2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko34g22kcal1.7g1g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.9g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g65kcal5g2.9g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169794