Kesäkurpitsavuoka

2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa5.9g4.7kcal0.3g0.8g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.5g11kcal0.8g0g0.8g0g
Basilika, tuore1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g44kcal2.6g4g2g0.2g
Valittu annoskoko34g22kcal1.3g2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g11kcal0.7g1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g5.8g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284511