Tonnikala-perunasalaatti

1. Keitä perunat.

2. Pilko vihannekset ja perunat ja sekoita salaattikulhossa keskenään.

3. Lisää tonnikala, kermaviili, oliiviöljy ja balsamico.

4. Mausta sitruunapippurilla ja valkosipulijauheella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Esmeralda
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 2.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen6.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka1.7g0.2kcal0g0g0g0g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)5.8g5.5kcal1.3g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%5.6g3.4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 10g5.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g36kcal3.4g4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko34g18kcal1.7g2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna17g9kcal0.9g1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g52kcal5g5.8g0.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189634