Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hiiva, 50g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruispuurohiutale0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1.9g6.7kcal0.2g1.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7g16kcal1.3g0g1.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto2.3g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g75kcal4.6g5g3.8g0.8g
Valittu annoskoko34g38kcal2.3g2.5g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g19kcal1.2g1.3g1g0.2g
Arvot/100g100g109kcal6.7g7.3g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244670