Macaroni alla carbonara e broccoli

Keitä makaronit ja parsakaalit suolatussa vedessä.

Paista suikaloitu kinkku ja silputtu valkosipuli öljyssä.

Riko kananmunan rakenne ja yhdistä (puolet) kerman kanssa.

Sekoita pasta kinkkusuikaleiden joukkoon, lisää muna-kerma kuumaan seokseen ja tarjoile parsakaalien kera.

(Parsakaalitkin voi seata halutessaan.)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 6g20kcal0.6g4g0.1g0.2g
Keittokinkku ohuen ohut (Snellman), annos 10g6.6g6.9kcal1.2g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g6.8g5.5kcal0.1g0.5g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.3g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl11g3.3kcal0.5g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g88kcal5.6g9.6g2.6g0.8g
Valittu annoskoko34g44kcal2.8g4.8g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g22kcal1.4g2.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g127kcal8.1g14g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319180