Jauhelihavuoka

Ruskista ja mausta jauheliha.

Lado vuokaan ensin kesäkurpitsaa siivuina ja päälle sipulirenkaita.

Ripaus suolaa ja mausteita.

Seuraavaksi jauhelihaa ja espanjalaisia vihanneksia.

Näiden päälle uusi kerros kesäkurpitsaa ja sipulia, jauhelihaa ja vihanneksia.

Paista uunissa noin 200C 20-30 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Helkkyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
espanjalaiset vihannekset (Findus), annos 400g11g4.4kcal0.2g0.5g0.2g0.3g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g51kcal4.8g1.8g2.6g1g
Valittu annoskoko34g25kcal2.4g0.9g1.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1.2g0.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g74kcal7g2.6g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343262