Kanapastavuoka

Keitä makaroni kypsäksi.

Ruskista kanasuikaleet ja mausta haluamallasi tavalla (esim.

currya, yrttejä, suolaa, pippuria, valkosipulia, chiliä tms.).

Sekoita makaronit, kanasuikaleet ja kasvissuikaleet.

Laita uunivuokaan ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200c noin 40-50min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g9g8.9kcal1.9g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Makaroni, tumma 9g34kcal1.3g6.2g0.3g0.6g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g7.8g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana69g113kcal7.2g14.2g3g1.2g
Valittu annoskoko35g57kcal3.6g7.1g1.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna17g28kcal1.8g3.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g164kcal10.4g20.5g4.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=300001